Vår vision: skapa verktyg för att prata om Gud och tro med barnen.

Pärlan - en resurs för församlingar och kyrkor.

Våra erbjudanden!


ERBJUDANDE:
Församlingar har alltid 30 % på sina köp (gäller ordinarie priser och ej miniboken). Beställ gärna många böcker och använd till gåvor eller i tjänsten med barnen. Frakt tillkommer enligt postens eller dhl:s taxa. Jag har förmånligat avtal med dhl.


”VERKTYGSLÅDAN”: Ett koncept på bokbord för barn och föräldrar. Verktyg till hjälp att dela tron med barnen och för barn att växa i sin tro. Vi bjuder på frakten. En beställningsmall medföljer där namn, adress och mejl skrivs ner av den som köper en bok. Beställningarna skickas till förlaget varannan vecka, via mejl eller post, eller via foto (mobilen exempelvis) och faktura skickas till köparen. Det enda församlingen står för är ett bord att lägga böckerna på.  Beställ så många eller få böcker ni vill och vilka titlar ni vill, men ett förslag är tre böcker av varje titel, så fyller vi på eftersom.

 

BESTÄLL via mejl till christin@parlanforlag.se eller ring till förlaget på 073-5937134. Tala om vilka böcker ni vill ha, hur många och på vilket sätt så skickar vi omgående.

 

Missa inte miniboken Hur blir man Kungens barn?

Det här är en bok som vi gjort med en önskan om att nå Sveriges barn med evangeliet. Det här är en handfast, rolig bok som berättar för barn hur man kan bli Guds barn. Den är tänkt att kunna delas ut till många och vara ett verktyg för att berätta om den fantastiska gåva vi fått av Gud - att vi får vara Guds barn! Beställ gärna många, till barngrupper, i evangelisation, som presenter etc. För att beställa skriv bara i meddelanderutan hur många som önskas så skrivs det om på fakturan - detta gäller alla beställningar till församlingar. Det går också bra att mejla din beställning till christin@parlanforlag.se eller ringa 073-5937134

Obs! att 30 % ej gäller denna titel, eftersom den redan är så nedsatt i pris. Se prislista nedan.

PRISLISTA:

1 st: 10 kr

10 st: 75 kr

25 st: 150 kr

50 st: 250 kr

100 st: 450 kr