Bokutgivning på Pärlan Förlag

Det här är det kristna bokförlaget som vill lyfta bokstjärnorna och där författarna är stjärnor.Vi vill ge ut lysande böcker som har en egen strålkraft, böcker som skiner klart på bokhimlen och såklart också böcker som visar vägen till ljuset som lyser på natthimlen: Jesus. Detta är målet, att ge ut böcker som upphöjer Honom och som visar vägen till Levande Gud.

Har du ett manus som du tror kan passa på stjärnhimlen - kontakta oss! Vi ger ut böcker i alla genrer och för alla åldrar, men bara böcker som vi tror att vi har möjlighet att nå ut med, böcker av kvalitet - både utanpå och inuti! Läs gärna mer om Pärlans vision HÄR

 

Vi vill gärna läsa ditt manus. Tänk på att kvaliteten är lika viktig som budskapet. Det går bra att skicka in manus både via e-mail och per post, men tänk på att använda 12 pt och minst 1.5 radavstånd. Berätta lite om dig själv och ge en kort synopsis av ditt manus (behövs ej om det är en bilderbok). Beskriv gärna målgrupp och om du har någon särskild tanke med ditt manus.

Tänk på att manuset ska passa in på Pärlans kristna livssyn.

Vi söker även efter illustratörer för samarbete och vill gärna höra från dig om du tror att din talang passar för vår vision.

Vi vill arbeta tillsammans. Eftersom vi ska arbeta så tätt tillsammans är det viktigt att vi trivs ihop. Det är också viktigt att du som författare förstår att ingen säljer dina böcker bättre än du själv och för att vårt samarbete ska bli så bra som möjligt så är ditt engagemang en förutsättning.

De böcker vi ger ut är böcker som vi verkligen tror på, som vi tror har läsare och som vi tror vi kan nå ut med via våra kanaler. Dessutom böcker som vi tror ska göra vår himmelska pappa glad. Det är vårt mål.

 

Vill du veta mer?

Kontakta mig på christin@parlanforlag.se

Vi kan också hjälpa till med en mängd andra saker - vi kan ge lektörshjälp om du inte riktigt vet hur du ska gå vidare med ditt manus, vad du bör bearbeta och hur. Om du hellre vill ge ut din bok själv så vill vi gärna finnas till för dig, och vi kan även hjälpa till med alla de delar som ingår i en egenutgivning - från tryck till korrektur, redaktörshjälp och formgivning, samt marknadsföring. Är du intresserad av detta kontakta mig för offert.

Kram från Christin

(Förlagsredaktör på Pärlan)